Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Palaute: Kela yleisesti. Palautteen laji: Moite/ongelma.

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. elokuuta 2015 kello 02.50

Maaliskuussa laitoin suojelupoliisille ja KRP:lle viestiä terrorismiasioista. Eivät ole vielä vastanneet. Katsotaan onko Kela yhteistyöhaluisempi. Lähetin sinne kysymyksen voisinko saada luettelon niistä Kelan työntekijöistä, jotka tukevat kansainvälistä terrorismia myöntämällä asumistukea ja/tai työttömyystukea ja mahdollisesti muitakin tukia heille, jotka ovat Suomesta matkustaneet ulkomaille osallistuakseen rauhan uskonnon pippaloihin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Palaute: Kela yleisesti. Palautteen laji: Moite/ongelma." on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi