Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Pari konffausvinkkiä Light Tablen käyttäjille

Kirjoitettiin
Päivitettiin 3. kesäkuuta 2016 kello 05.55

Light Table vaikuttaa erinomaiselta koodieditorilta. Light Tablessa asetukset saa esille klikkaamalla ylävalikosta File → Settings → User behaviors. Asetustiedostossa kahdella puolipisteellä merkityt rivit ovat kommentteja, eli jonkin asetuksen voi ottaa pois käytöstä tai laittaa takaisin käyttöön tuuppaamalla rivin alkuun ;;. Oletuksena Light Tablessa ei näytetä rivinumeroita. Ne saa näkyville lisäämällä koodirivin [:editor :lt.objs.editor/line-numbers]. Editorin teeman voi vaihtaa siirtymällä riville, jossa lukee jotain sellaista kuin [:editor :lt.objs.style/set-theme "solarized"]. Tuosta rivistä näkyy, että teemana on Solarized. Teeman voi vaihtaa poistamalla em. rivillä lainausmerkkien välissä olevan kohdan ja kirjoittamalla esimerkiksi jonkin kirjaimen sen tilalle. Sen jälkeen ennakoiva tekstinsyöttö tarjoaa teemaehdotuksia. Tähän asetustiedostoon tehdyt muutokset tulevat voimaan heti tallentamisen jälkeen.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Pari konffausvinkkiä Light Tablen käyttäjille" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi