Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Parrakas nainen voitti höröviisut ja Suomen joukkueelle tietysti erinomainen tulos

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.29

Nykypäivän menoa ja meininkiä on sanoa hyväksi sijoitukseksi sitä, että sijoitutaan 11. sijalle. Mitenkäs muutenkaan! Friikkisirkuksen voitti tänä vuonna joku parrakas nainen. Siinä telkkarisirkuksessahan onkin jo käytetty rupinaamaiset Lordit ja foliohattuiset tätimiehet, joten miksipä ei muitakin hassunnäköisiä luonnonoikkuja. Seuraavalla kerralla lavalla voisi käyttää vaikka teippikonetta heiluttelevaa kentauria.

Tietoa kirjoittajasta

"Parrakas nainen voitti höröviisut ja Suomen joukkueelle tietysti erinomainen tulos" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi