Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Pebble alennuksessa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 1. joulukuuta 2014 kello 16.49

Pebble Smartwatch on juuri alennusmyynnissä. Yhdysvaltalaisen teknologiauutisia julkaisevan The Vergen mukaan Pebble on paras älykello, jonka rahalla saa. Sen perusversion voi tilata nyt hintaan 115€, kun normaalisti kellon hinta on 129€. Teräksisen version, Pebble Steelin, normaali myyntihinta on 229€ ja alennuksessa 199 euroa. Hinnat ovat kellon virallisten nettisivujen hintoja. Nettisaitti sijaitsee osoitteessa getpebble.com.

Teräs-Pebblestä on saatavilla kaksi vaihtoehtoa; harjattu, ruostumaton teräs sekä musta mattapintainen. Lisävarusteena teräskelloon on kaksi erilaista ranneketta, eli harjattu ruostumaton teräs ja musta mattapintainen teräs. Muovista vaihtoehtoa myydään pikimustana, vitivalkoisena, voimakkaan oranssina, verenpunaisena ja myrkynvihreänä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Pebble alennuksessa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi