Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Pieniä erikoisuuksia pilvissä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 16. marraskuuta 2015 kello 14.00

Tavasta poiketen laitan tähän blogiin kuvia. Ne on otettu eilen 15. marraskuuta. Näytän pari kieroa koukkua, jotka leijailivat pilvien seassa. Ehkä ne ovat trombinpoikasia. Ne näkyivät joidenkin minuuttien ajan. Sitten ne haihtuivat.

Se valokuva:
Pilvitaivas kallioilta kuvattuna.

Kiinnostava alue suurempana:
Valokuva sinisistä pilvistä, joiden seassa mahdollinen trombin alku.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Pieniä erikoisuuksia pilvissä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi