Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Posti, Ilmatieteen laitos ja Suomi24

Kirjoitettiin
Päivitettiin 28. tammikuuta 2015 kello 23.44

Niiden hiljattain uudistuneet nettisivut muistuttavat hyvin paljon toisiaan. Ehkä ovat samojen tekijöiden käsialaa. Yksinkertaisia, voimakkaita värejä. Jos Postin, Ilmatieteen laitoksen ja Suomi24:n nettisivuilla ei olisi logoa, ja jos sisältöön ei kiinnittäisi erityisemmin huomiota, olisi hankala erottaa sivustoja toisistaan.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Posti, Ilmatieteen laitos ja Suomi24" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 29. tammikuuta 2015

Tekijästä en tiedä, mutta kaikille on yhteistä ainakin se että ne on tehty Bootstrapin avustuksella :)

Petri kirjoitti 2. helmikuuta 2015

Okei, kiitos tiedosta. En huomannutkaan tuota. :-)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi