Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Ranska julisti sodan ISIS-jengiä vastaan, mutta on jo hävinnyt sen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 27. heinäkuuta 2016 kello 03.32

Elementaarista, hyvä Watson. Vihollisen voittaminen edellyttää vihollisen tunnistamista ja tosiasioiden tunnustamista. Jos vihollista ei tunnisteta tai tosiasioita tunnusteta, sitä vihollista ei tietenkään voi voittaa. Näin ollen Hollande, ranskisten kurrentti resitentti, puhuu hölynpölyä. Toki sitä sopii odottaakin poliitikolta. Hollande jätti sodanjulistuksessaan ISIS-liigaa vastaan hyvän takaportin eli troijalaisen: sotaa käydään kaikin mahdollisin keinoin lakia noudattaen, koska eletäänhän herttinen sentään demokratiassa. Jos vielä muistat mitä hetki sitten luit, ehkä ihmettelet miksi kirjoitin tunnustamisesta. Tarkoitan sillä sitä pientä, mutta sangen merkityksellistä seikkaa, että terroristit ovat jo sisällä haluttiin asia myöntää tai ei. Ne eivät ole oven takana. Ne ovat sisällä. Ranskassa tilanteen voisi korjata pitkällä tähtäimellä vain perinteikkäästi pyövelöimällä jokainen sellainen henkilö, joka laskee vihollisia sisään.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ranska julisti sodan ISIS-jengiä vastaan, mutta on jo hävinnyt sen" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi