Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Ratti.fi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 12. marraskuuta 2015 kello 16.02

Ratti.fi on uudenlainen autokoulu. Tällä hetkellä sen kautta voi ajaa joko tavallisen B-ajokortin tai mopokortin. Mopokortin hinta on 199 euroa, B-kortin 499 euroa. Näillä hinnoilla Ratti.fi toimii koko Suomen alueella, ja tarkemmin sanottuna ainakin parilla kymmenellä paikkakunnalla: pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa ym. Homma on hyvin halpa tavanomaisiin autokoulujen hintoihin nähden, sillä Ratti.fi toimii opetuslupaperiaatteella. Näin ollen poliisin hyväksymät opetuslupaopet jelppaavat "nuoren ihmisen tähän saakka suurimman yksittäisen hankinnan" toivottavasti tyydyttävään lopputulokseen. Jos haluat tehdä rahaa, ja osaat ajella, voit hakea palveluun B-ajokorttiopettajaksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ratti.fi" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi