Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Rattijuoppous vaivaa Kaakkois-Suomen poliisia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 16. heinäkuuta 2016 kello 14.37

Poliisin julkaisemat tiedotteet tekevät mahdolliseksi kuikuilla mitkä asiat pollareita puhuttavat ja mitkä asiat yhteiskuntaa vaivaavat. Esimerkiksi rattijuoppous vaikuttaa olevan poliisin tiedotteiden otsikoissa käytettyjen sanojen perusteella suurin vaiva ensimmäiseksi Kaakkois-Suomessa ja sen jälkeen Pohjanmaalla. Rattijuoppous saa omituisen vähän mainitsemiskertoja esimerkiksi Helsingissä ja Länsi-Uudellamaalla, vaikka siellä on, olen kuullut, aika paljon ihmisiä. Ehkä niillä alueilla tapahtuu poliisin mielestä muita mainitsemisen arvoisia asioita paljon ja siksi autoilijajuopoista ei puhuta niin paljon kuin muualla.

Rattijuoppoudesta kirjoittaminen poliisin tiedotteissa, ryhmiteltynä lähteittäin, huhti–heinäkuun välisenä aikana vuonna 2016.

Hirvet ovat ongelma ihmisille, ja toisinpäin

Hirvittelyn määrä poliisin tiedotteissa lähteittäin huhti-heinäkuussa 2016.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Rattijuoppous vaivaa Kaakkois-Suomen poliisia" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi