Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 14.12.

Rengasvarkaudenestolaite

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. marraskuuta 2017 kello 06.00

Sain eilen postia taloyhtiöltä. Lappusessa sanottiin talon varastoista varastetun tavaraa, ja että kannattaa käydä tutkimassa onko omasta häkistä kadonnut mitään. Pietarin blogissa mainittiin eilen melkein samasta asiasta: Itä-Uudenmaan poliisi on saanut tutkittavakseen tapauksia, joissa auto- ja rengasliikkeiden pihoilta on nyysitty rengassarjoja kymmenittäin. Piirtelin otsikossa mainitun rengasvarkaan vitutuskäyrää nostavan vehkeen. Se sisältää pohjalevyn, pystykepin, vaakakepin ja lukon, joka on kuvassa esitetty keltaisena kolmiona. Tämän laitteen idea on niputtaa rengassetti yhdeksi painavaksi paketiksi. Tuossa keksinnössä on miettimättä loppuun asti miten ne renkaat nostetaan selkää rikkomatta siihen laitteeseen jos pystykeppi on pystyssä… se jääköön jonkun toisen mietittäväksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Rengasvarkaudenestolaite" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi