Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Se, mitä Webol jättää kertomatta

Kirjoitettiin
Päivitettiin 16. lokakuuta 2014 kello 00.14

Webolin Tulokas-webhotellin vuosihinta on 19 euroa. Se lienee halvimpia webhotelleja, ellei peräti kaikkein halvin, joita Suomesta löytyy. Tulokkaaseen sisältyy .com-, .net- tai .org-päätteinen domainosoite, 100 megatavua levytilaa, pari sähköpostilaatikkoa ja viisi gigatavua siirtokaistaa per kuukausi. Tuotekuvauksessa ei muisteta kertoa niinkin tärkeää asiaa, ettei tuossa webhotellissa ole PHP-tukea, eikä MySQL-kantaa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Se, mitä Webol jättää kertomatta" on saanut pisteet 3,4 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 5 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Int2000 Jonne kirjoitti 11. tammikuuta 2015

Tuolta lisätietoa tästä firmasta: http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=132

Int2000, Webol ja Herito Oy sekä ulkomaiset Int2000 yritykset Virossa, Venäjällä jne. jättää myös aika paljon kertomatta mitä oikeasti puuhaavat.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi