Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Silmäleikkauksia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.35

Isälläni on kuulemma harmaakaihi silmässä jos toisessakin ja niitä on luultavasti hankalaa jonkin vaivan vuoksi lähteä operoimaan. Osin tämän syyn inspaamana napsauttelin luisevien sormieni nivelet ojennukseen ja räpsäytin osoitteeseen http://silmäleikkaus.com yrityshakemiston niistä alan yrityksistä, jotka toimivat tällä alalla Suomen sisällä. Joukossa taitaa olla tosin yksi virolainenkin yritys, tai ainakin sellainen, joka tekee tutkimuksia Helsingissä mutta leikkaa meren tuolla puolen.

Miksi teen jonkin tällaisen nettisivuston? Siksi, koska kiinnostun monenlaisista asioista. Silmäleikkaus on hyvin kiinnostava ja kiehtova asia. Silmäleikkaushommissa on oma lehmäni, tai oikeastaan iskäni, ojassa. Haluan nähdä minkälainen hintahaitari silmäbisneksessä soi. Esimerkiksi Medilaserissa kaihileikkauksen suorittaminen on puolitoista tonttua per silmä! Luultavasti jokin Kela-korvaus olisi saatavilla siihenkin, mutta miten paljon se on tai millä kriteereillä se voidaan antaa, on vielä selvittämättä.

Tietoa kirjoittajasta

"Silmäleikkauksia" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1264 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi