Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Siripiri

Kirjoitettiin
Päivitettiin 6. toukokuuta 2015 kello 08.15

Toukokuussa 2014 hankin Garminin valmistaman GPS-laitteen tallentaakseni kulkemiani reittejä. Laite laittaa koordinaatit ja aikaleiman muistiin kun lähden jonnekin ulkoilemaan. Pystyn lataamaan kuljetun reitin Garminin MapSource-ohjelmaan ja katsomaan kartalta missä ja miten paljon olen liikkunut. Povariin mahtuvan GPS-laitteen lisäksi Tyysteriin suuntautuneella fillarireissulla oli mukana pari Siripiri-glukoosipastillia. Niiden lisäksi olisi varmaan pitänyt ottaa juomavettä mukaan, koska paluumatkalla jouduin hetkeksi kuin lyhtynä sammumisen välttämiseksi istumaan penkalle. Tulipahan kruisailtua vajaat 18 kilometriä. Huippunopeus oli 32 km/h.

Esimerkki MapSourceen tallennetusta reitistä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Siripiri" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi