Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Susien pantaseuranta suljettiin

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.31

Susien pantaseuranta oli nettisivusto, jossa oli voinut vilkuilla Suomessa sijaitsevien pannoitettujen susien liikkeitä kartalla. Palvelu laitettiin tauolle helmikuun lopussa, koska pantaseurantaa on saatettu käyttää apuna susien laittomassa pyynnissä. Lihavoidulla oleva teksti on Riistan- ja kalantutkimuksen nettisivuilla 11.2.2014 julkaistusta tiedotteesta.

Pantasusiseurantapalvelun tai lyhyemmin pantaseurannan tarkoitus on tarjota ensisijaisesti tietoa susien käyttäytymisestä, susien reviireistä ja ravinnonkäytöstä. Susien pantaseuranta -palvelu avattiin syyskuussa 2013. Sivustolla oli vierailtu noin 1,5 miljoonaa kertaa ennen sen sulkemista. Seurantasivusto saatetaan avata uudelleen syksyn 2014 metsästyskauden lähtölaukauksen tienoilla. Sivuston osoite on http://pantaseuranta.rktl.fi.

Tietoa kirjoittajasta

"Susien pantaseuranta suljettiin" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1273 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi