Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Suvaitsevaisuuskahvikupin äänestys oli huijausta

Kirjoitettiin
Päivitettiin 2. maaliskuuta 2016 kello 14.54

Ehkä niin voi sanoa jos yleisöä pyydetään äänestämään jotakin ja yleisön annetaan ymmärtää, että eniten ääniä saanut suvaitsevaisuuskahvikuppi voittaa kilpailun. R-kioskin kahvikuppidesignkilpailussa eniten ääniä saaneet kilpailutyöt eivät voittaneet. Sen sijaan sen kilpailun voitti jokin sellainen työ, jota yleisö ei äänestänyt voittajaksi… Eikä äänestänyt juuri muutenkaan. Eniten ääniä sai "Pakko". Sitä äänestettiin lähes 133 000 kertaa! Sitä äänestettiin pikaisella vilkaisulla arvioituna enemmän kuin muita kilpailutöitä yhteensä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Suvaitsevaisuuskahvikupin äänestys oli huijausta" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi