Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tagipilvi

"call of duty"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1273 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla call of duty, merkityt blogikirjoitukset.

Ikinuori Darkest Hour: Europe '44-'45 leveluppasi sekin, ja tiedän käyttäneeni tuota sanaa ihan äsken, mutta nyt käytän sitä paremmassa asiayhteydessä

Olen tänään pitkien otsikkojen tuulella. Tarvihen ensimmäiseksi selittää mistä Darkest Hourissa on kyse, mutta sitäkin ennen on kirjoitettava mistä Unreal Enginessä on kyse. Unreal Engine on pelimoottori, jota on käytetty sellaisessa nopeatempoisessa räiskintäpelissä kuin Unreal Tournament. Unreal Engine 2 ilmestyi vuonna 2001 ja sitä päivitettiin viimeisen kerran vuonna 2005. Pelimoottorin kakkos- ja kolmosversion välissä on Unreal Engine 2.5. Juuri tuo 2.5 on Darkest Hour: Europe ’44’-’45:n takana. Se moottori on siis vuosikymmenen ikäinen.

Lue kokonaan…

Call of Duty pilasi pelaajasukupolven

Otsikko on Evan Lahden PC Gamerin haastattelusta uutettu. Lahti haastatteli M1 Garandia kädessä pitävää presidentti John Gibsonia. Gibson on pelitalo Tripwire Interactiven pomo. Hän on avannut suunsa tässä asiassa halutessaan saada sanan kiertämään heidän tulevasta Rising Storm -modistaan. Modi perustuu Tripwiren viimeisimpään Red Orchestraan, 2. maailmansotaan sijoittuvaan "taktiseen ensimmäisen persoonan ammuskelupeliin".

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi