Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tagipilvi

"festung europa"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1239 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla festung europa, merkityt blogikirjoitukset.

Suunnittelukilpailu, logokilpailu

Homman nimi on Festung Europa. Se on rakenteilla oleva 2. maailmansotaan sijoittuva strateginen ensimmäisen persoonan ammuskelupeli. Peliin etsitään nyt sopivaa logoa ja sen löytämiseksi käynnistettiin logosuunnittelukilpailu. Peliä rakentava Jackboot Games haluaa logon näyttävän ammattimaiselta, mahtavalta ja uniikilta muiden asioiden muassa. Logon suunnittelijoiden toivotaan muistavan, että Festung Europa vie pelaajansa länsiliittoutuneiden kanssa eturintamalle taistelemaan Saksan sotakoneistoa vastaan 2. maailmansodassa. Pelaajat voivat kokea Normandian maihinnousun, Falaisen niityt, joukkuepelin, lähitaisteluja.

Lue kokonaan…

Festung Europan eilisestä Twitch-lähetyksestä

Kun katselen tekemiäni vanhoja muistiinpanoja Festung Europasta, näen maininneeni maaliskuussa 2013, että peli oli tarkoitus koodata ja rakentaa CryEnginellä sen jälkeen kun Unreal Engine oli päätetty skipata. Muutamaa kuukautta myöhemmin Festung Europa -peli esiteltiin CryDev.netissä. Nyt peliä kehittävä tiimi, josta valtaosa on kotoisin Yhdysvalloista, on jälleen päättänyt vaihtaa moottoria. He valitsivat Unreal Engine 4:n.

Lue kokonaan…

Festung Europa

Tässä kuvakaappauksia ja muuta grafiikkaa, jota olen löytänyt Festung Europasta. Joukossa on promokuvia ja sekalaisia otoksia. Kuvia on käytetty blogimerkintöjen kuvittamiseen, joten aiheeseen liittyviä kirjoituksia löydät esimerkiksi hakemalla hakulauseella "festung europa" tai avaamalla tagipilvestä samannimisen tagin.

Lue kokonaan…

Festung Europa esittelyssä CryDev.netissä

Debyyttipeli pelitalo Jackboot Gamesilta, 2. maailmansotaan sijoittuva Festung Europa, esitellään CryDev.netissä. Kirjoitan tästä, koska haluan tuoda finskiyleisölle jotain uutta odotettavaa pelirintamalla, nimittäin Jackboot Gamesin rakentama sotapeli on varmasti odottamisen arvoinen. Red Orchestra: Ostfront -peliä modanneet tyypit saivat idean perustaa oman yrityksen ja lähteä niinkin kunnianhimoisen projektin vietäväksi, kuin standalone-pelin tekemiseen. Viime vuosina näitä taktisia ensimmäisen persoonan räiskintöjä on ilmestynyt melko paljon. Festung Europa pyrkii erottumaan armeijanharmaasta massasta tarjoamalla pelaajille mahdollisimman todenmukaisen kuvan vuoden 1944 tappeluista Normandiassa, Ranskassa.

Lue kokonaan…

Festung Europa skippasi Unreal Enginen, valitsi CryEnginen

Festung Europa on 2. maailmansotaan sijoittuva ensimmäisen persoonan ammuskelupeli. Sitä rakentaa uusi indie-pelitalo Jackboot Games, joka perustettiin vuoden 2011 puolella muutamien Darkest Hour -nimisen pelimodin tekijöiden haluttua ryhtyä kokeilemaan oman videopelin tekemistä. Darkest Hour on modifikaatio Red Orchestra: Ostfront -peliin. Modin tekijät ovat hankkineet kokemusta Unreal Enginestä ainakin vuodesta 2008, jolloin tuon modin luominen starttasi toden teolla.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi