Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tagipilvi

"hakukoneoptimointi"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1264 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla hakukoneoptimointi, merkityt blogikirjoitukset.

Voi herttinen mitä keyword-stuffinkia

Polttopuu.info on jäntskästi tehty sivusto, jossa avainsanojen viljely tuntuu olleen sivuston tekijän ensimmäisenä ajatuksena. Sivusto röyhkeästä keyword stuffingista huolimatta sijoittuu ainakin toistaiseksi yllättävän hyvin Googlessa. Esimerkiksi jos haetaan hakulauseella halkoja porvoo voi tulosten ensimmäisellä sijalla olla Polttopuu.infon tietosivu osoitteessa http://polttopuu.info/polttopuu-porvoo-info-polttopuu-porvoo-plkky-halko-klapi-porvoo-kalikka-pilke-hake-puumurske-puubriketti-puupelletti-irtokuutio-heittokuutio-motti-pinokuutio-kiintokuutio/. Tuolla sivulla on mainittu porvoo 50 kertaa, polttopuu tuossa taivutusmuodossa 37 kertaa ja oikeastaan muuta sisältöä siellä ei sitten olekaan. Tuon sanaspämmin seasta on hankala löytää hyödyllistä tietoa.

Lue kokonaan…

Mitä Q Marketing Solutions meinaa?

Turkuun maalikuussa 2015 perustettu Q Marketing Solutions Oy on lyhyen uransa aikana hankkinut itselleen huonon maineen. Kaikesta lukemastani päätellen se on ansaittua. Yritys myy puhelimitse yrityksille näkyvyyttä hakukoneissa ja veloittaa siitä satoja euroja. Q Marketing Solutionsin toiminnasta kerrotaan kattavasti Suomi24:n Yrittäjyys-palstalla. Siellä nimimerkki kultakangas aloitti viestiketjun, jossa muita yrittäjiä varoitetaan Q-miehistä.

Lue kokonaan…

Hakukoneoptimoijat

Laitoin simppelin Hakukoneoptimointi.guru-hakemiston, jonne keräsin Suomessa toimivien SEO-hommia tekevien henkilöiden ja firmojen yhteystietoja. Joukossa on nyt 35 esittelysivua. Guruja voi pisteyttää ja gurujen esittelysivuille voi lisätä kommentteja. Keräsin nämä tiedot mistäpä muualtakaan kuin Googlesta.

Lue kokonaan…

Roskapostittajatkin jakavat vinkkejä hakukoneoptimointiin

Sain tällaisen spämmiviestin erään englanninkielisen nettisivustoni palautelomakkeella. Viesti on googletuksen perusteella popsahdellut eri puolille planeettaa ainakin viime vuoden helmikuusta lähtien. Siitä huolimatta se sisältää paljon hyödyllisiä vinkkejä. Historiallinen hetki — hyödyllistä roskapostia on kerrankin kirjoitettu.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi