Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tagipilvi

"hirsipuu"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1275 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla hirsipuu, merkityt blogikirjoitukset.

Kuinka nopeasti kirjoitat?

Tein pikkuruisen kirjoitusnopeustestin, jossa on viisi eri kategoriaa ja kussakin kategoriassa noin 150 eri merkkijonoa eli stringiä. Pelaajalle arvotaan 20 sanaa, jotka hänen on naputettava mahdollisimman nopeasti ja virheettömästi. Sen jälkeen hän näkee kirjoittamiseen käytetyn ajan, sekä yhteenvedon kirjoitetuista sanoista. Tulokset voi tallentaa toplistalle.

Lue kokonaan…

Manfred haluaa antaa 45,8 miljoonaa euroa

Nigerialaiskirjeen tekijä keksi käyttää mahdollisimman saksalaista nimeä. Nimi on Schneider, Manfred Schneider. Hän ei halua koktailia vaan tietää vain nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, faksinumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Sitten Schneider on valmis tekemään bisneksiä. Hän on huonolla suomella, jossa vilisee paljon englanninkielisiä sanoja, päättänyt kirjoittaa viestin ehdottaakseen 45,8 miljoonan euron lahjoittamista. Sen edestä hän haluaa antaa köyhien, kodittomien ja köyhien (mainitsi jostain syystä köyhät kaksi kertaa) taloudellisen tilanteen kohentamiseen. Hän haluaa antaa rahat, koska miehellä on todettu sellainen tauti kuin kuolettava eturauhasviiva (kirjoitti sen muodossa "eturauhas-"). Pidätkö Manfredin viestiä rehellisen miehen kirjoittamana? Jos pidät, ota silloin minuun välittömästi yhteyttä niin jatketaan keskustelua — voin esimerkiksi antaa hänen sähköpostiosoitteensa kohtuullista 99 euron vaivanpalkkaa vastaan.

Lue kokonaan…

Hirsipuusivustolle kommentointi

Otin pikaprojektiksi laittaa Hirsipuu.comiin kommentointimahdollisuuden. Kommentit tallennetaan nimimerkkien kera tietokantaan ja niiden yhteyteen menee käyttäjän IP-osoite ip2long-formaatissa. Myös kommentin lähetyshetki tallennetaan. Jos hirsipuun pelaajat innostuvat kommentoimaan, saatan koodata kommentointia varten jonkun sivutuksen, josta voi selata vanhempia viestejä. Nyt listassa näytetään enintään 50 kommenttia.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi