Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tagipilvi

"paytrail"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1221 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla paytrail, merkityt blogikirjoitukset.

Maksuturva: nettikaupan maksutapojen bannerin tekeminen

Nytkin on… no, joo. Tämä blogijuttu on täydennys parin viikon takaiselle Paytrailin bannerigeneraattoripostaukselle. Kaksi viikkoa takaperin mainitsin tekemästäni nettityökalusta, jolla Paytrailia käyttävät nettikauppiaat voivat helposti luoda maksutapoja esittelevän bannerin. Tämänpäiväinen juttu on ihan sama asia: pitää vain laittaa Paytrail-sanan tilalle Maksuturva. Maksuturva-bannerigeneraattori avautuu tästä linkistä.

Lue kokonaan…

Paytrail: nettikaupan maksutapojen bannerin tekeminen

Nyt on pitkiä sanoja! Tämän blogipostauksen avainsanoja voisivat olla: maksutapakuvakkeet, maksuvälittäjä ja maksutapabannerigeneraattori. Tuo linkistä avautuva työkalu auttaa Paytrail-maksuvälittäjän asiakkaita luomaan helposti erilaisia maksutapoja esitteleviä bannereita. Tietysti kuulostaa epäilyttävältä jos haluan muistuttaa, ettei edellä mainittu lomake tietenkään tallenna mitään käyttäjänumeroita tai -varmenteita mihinkään tietokantaan tai muuallekaan, mutta niin se vain on. Lomakkeella lähetettyjä tietoja ei tallenneta.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi