Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tagipilvi

"vuokralainen"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1275 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla vuokralainen, merkityt blogikirjoitukset.

Vuokra-asuntohuijari haluaa takuuvuokran hetinytjustiinsa

Oikotie Asunnot -ilmoituspalstalle oli heinäkuun alussa tehty väärennettyjä ilmoituksia, joiden pyrkimyksenä lienee ollut saada vuokra-asuntojen vuokraamisesta kiinnostuneita henkilöitä lähettämään takuuvuokran ennakkoon. Huijari oli luultavasti saanut kalasteltua vuokravälittäjän tai vuokranantajan käyttäjätunnuksen ja salasanan houkuttelemalla hänet Oikotie Asunnot -nettipalvelua muistuttavalle nettisivulle. Sitten kun vuokravälittäjä/vuokranantaja oli kirjautunut sinne huijarin pystyttämälle nettisivulle omilla tunnuksillaan, ne tunnukset tietysti päätyivät vääriin käsiin. Oikotien blogissa kerrotaan, että vuokralaisen kannattaa suhtautua kämppäilmoitukseen epäilyksellä näissä tapauksissa: 1) asuntoilmoitus vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, 2) pyydetty vuokra on omituisen pieni, 3) vuokraehdot ovat tavanomaista paremmat ja 4) vuokraaja hoputtaa maksamaan takuuvuokran ennakkoon.

Lue kokonaan…

Mannerheimintien tai -kadun varrella vuokralla olevat toimitilat

Useissa kaupungeissa on Mannerheimintie tai -katu. Mietin voisiko tuon kadun tai tien avulla tehdä yleistyksiä. Esimerkiksi miten elinvoimainen kaupunki on sen perusteella mitenkäkö (en aio korjata tuota sanaa, se on niin hyvä) paljon kaupungissa on tarjontaa ja kysyntää yritysten vuokrattavista toimitiloista. Jos tarjontaa on enemmän kuin kysyntää, se voi hyvinkin selittyä esim. sillä, että toimitiloista vaaditaan kohtuuttoman suurta vuokraa. Se voi selittyä toki myös sillä, ettei vuokralaisen kannalta juuri sillä alueella käy tarpeeksi asiakkaita… joka on hälyttävää, sillä jos kaupungin keskustassa ei ole asiakkaita niin missä sitten?

Lue kokonaan…

Vuokralainen.net

Avasin miniBB-softalla toimivan keskustelupalstan Vuokralainen.net-sivustolle. Sivuston ulkoasun alaosassa näkyy miniBB:n minikokoinen logo. Sen voisi ottaa pois ostamalla noin 40 euroa maksavan lisenssin.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi