Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 17.12.

Teosten pelastaminen Harhakuvasta

Kirjoitettiin
Päivitettiin 13. maaliskuuta 2016 kello 22.24

Vaikuttaa siltä, että kaikenlaisten taideteosten ja -tekeleiden esittelypaikka Harhakuva on vielä käytettävissä 1.4.2016 asti osoitteessa www.harhakuva.fi. Maaliskuun ensimmäisenä sivuston ylläpitäjät julkaisivat siellä tiedotteen, että käyttäjillä alkaa olla viimeiset hetket käsillä pelastaa sivustolla olevat työnsä. Sivuston sulkemista perustellaan sillä, että palvelinkulut ovat kovat ja sivuston päivittäminen "nykyaikaan" on iso homma. Tähän mennessä ainakin .org-päätteinen Harhakuva on ollut poissa pelistä jo useamman viikon.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Teosten pelastaminen Harhakuvasta" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi