Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Mehän tienataan tällä Olkiluoto 3:lla

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.30

Tänään tiistaina Länsi-Suomi (se on lehti) uutisoi kuinka Olkiluoto 3 -ydivoimalan rakentaminen on seudulle megajättipotti. Koska ydinvoimalaproggis maksaa mitä maksaa, se tuo Satakunnan alueelle "positiivisia talousvaikutuksia", kuten Länsi-Suomen uutisessa asia esitetään.

Kuulen melkein jonkun hihkuvan "Mehän tienataan tällä!" kun ydinvoimalan rakennuskustannukset ovat nousseet kolmesta miljardista 8,5 miljardiin euroon. Positiivisia talousvaikutuksia tulee väistämättä mihin tahansa asiaan kun budjetti ylitetään noin 5500 miljoonalla eurolla.

Tietoa kirjoittajasta

"Mehän tienataan tällä Olkiluoto 3:lla" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi