Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Transifex Live

Kirjoitettiin
Päivitettiin 2. heinäkuuta 2014 kello 00.38

Käännöspalvelu Transifex sai kesäkuun lopussa uuden JavaScript-pohjaisen työkalun. Sen nimeksi annettiin Transifex Live. Se on yhden rivin pätkä nettisivun HTML-merkkauksen sekaan liitettävää JavaScriptiä. Sillä voi luoda lokalisoitua sisältöä aikaisempaa vaivattomammin. Transifexia käytetään esimerkiksi monikielisten nettipalvelujen, kuten WolfCMS:n, kääntämisessä. Transifex Livellä pyritään nopeuttamaan käännettävien tekstistringien keruuta, kääntämistä ja jakelua. Tuo työkalu on vielä beetavaiheessa. Löytyy täältä.

Tuon JS-työkalun koodaamisen ohessa Transifexin tyypeillä on ollut muitakin asioita pöydällä… Kuten vino pino rahaa. Transifexin kehittämiseksi kerättiin sijoittajilta yhteensä 2,5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria massia. Mukana on läjä niin sanottuja bisnesenkeleitä ja joitain isompia toimijoita. Sitä, miten tarkalleen lokalisointipalvelun parissa työskentelevät aikovat käyttää tuon summan, ei ole vielä paljastettu.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Transifex Live" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi