Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Tunnuslukulaite tuli

Kirjoitettiin
Päivitettiin 15. marraskuuta 2016 kello 17.17

…näkyviin Nordean nettipankin kirjautumissivulle. Nordean nettipankissa on nyt peräti neljä eri menetelmää, joilla pankkiin voi kirjautua. Siellä on Tunnuslukusovellus, Tunnuslukulaite, Salasana ja Tunnuslukukortti. Tunnuslukusovelluksella tarkoitetaan kännykkäohjelmaa, Tunnuslukulaitteella sitä luottokortin kokoista aparaattia, Salasanalla puolestaan sellaista ”pikakirjautumista” (voi kirjautua katsomaan esim. saldon, ei voi tehdä maksua), ja neljäs ja viimeinen kirjautumistapa Tunnuslukukortti on se vanhanaikainen paperiliuska. Siinä postitse lähetettävässä liuskassa näkyy kertakäyttöinen koodi ja alaosassa monikäyttöiset vahvistuskoodit. Tuo paperijuttu on häviämässä Tunnuslukusovelluksen ja Tunnuslukulaitteen korvatessa sen.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Tunnuslukulaite tuli" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi