Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Tuomiojan karjalaistyttö

Kirjoitettiin
Päivitettiin 10. tammikuuta 2015 kello 13.28

Erkki Tuomiojan mainitsema salaperäinen karjalaistyttö pidätettiin luultavasti lokakuussa 2014 Bedfordshiressa. Hän ei ole tyttö, vaan 25-vuotias nainen. Scotland Yardin mukaan Tuomiojan karjalaistyttö oli aikeissa lähteä terrorismipuuhiin Syyriaan. On hyvinkin mahdollista, että tuo karjalaistyttö on niitä uussuomalaisia. Hyvä on myös sanoa, että kyseessä on tyttö eikä nainen. Sillä tavalla voidaan pelata mielikuvilla. Monet vasemmistolaisten maailmalta tänne imuroimat "lapset" ja "nuoret" ovat turhan usein parimetrisiä ja parrakkaita.

Tietoa kirjoittajasta

"Tuomiojan karjalaistyttö" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi