Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 16.12.

Unreal Engine 4 julkaistiin

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.32

Pelimoottori Unreal Engine 4 julkaistiin tänään 19. maaliskuuta. Sen rakentanut Epic kertoo koko paketin olevan ladattavissa moottorin nettisivuilta osoitteesta www.unrealengine.com. Ladattavissa on koko setti: kaikki toiminnot, työkalut, koko C++-lähdekoodi PC:lle, Macintoshille, iOS:lle ja Androidille — kuukausimaksua vastaan. UE4:n voi varata 19 dollarin (noin 13,6 euron) kuukausimaksulla. Pelejäkin voi julkaista, tosin siinä tapauksessa Epic vetää välistä viisi prosenttiyksikköä pelin myyntitulosta.

Pelimoottori sisältää runsaanlaisesti maksutonta sisältöä, kuten esimerkkipelejä ja -sisältöä. Tämän ja tuon edellä mainitun hinnoittelumallin* idea on Epicin mukaan tuoda Unreal Engine 4 kaikkien peleistä ja 3D-sisällöstä kiinnostuneiden ulottuviolle. Firma pyrkii haalimaan käyttäjikseen ja siten asiakkaikseen niin indie-pelintekijöitä kuin isompiakin pelitaloja.

*) Jos peliä myydään miltsin edestä, Epicin viipale on 50 tonnia.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Unreal Engine 4 julkaistiin" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi