Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 16.12.

Urheilulajien nimet

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. tammikuuta 2016 kello 19.44

Skikkaus tarkoittaa rullaluistelua. Wakeboarding tarkoittaa vesilautailua. Kickbiking puolestaan tarkoittaa potkupyöräilyä. Spinning on kuntopyörällä polkemista. Kuntopiiri on kuntopiiri vaikka sitä kutsuttaisiin circuit trainingiksi. En ymmärrä miksi näistä asioista pitää tehdä englanninkielisiä käännöksiä. Eiköhän vaan näitä englanninkielisiä nimityksiä synny niiltä samoilta pellehermanneilta, jotka luovat omituisia makuyhdistelmiä, kuten jotain rapaa jossa yhdistellään piparminttua ja chiliä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Urheilulajien nimet" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi