Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Vähemmistövaltuutetun ylitarkastajan palkka

Kirjoitettiin
Päivitettiin 20. heinäkuuta 2014 kello 15.34

3 622 euroa ja 20 senttiä kuukaudessa. 3622,20 euroa kuukaudessa. Eikä siinä vielä kaikki, Sisäministeriön hakema "vähemmistövaltuutettu ylitarkastaja" voi saada jopa 50% palkkansa suuruisia bonareita tuon setelinipun päälle mikäli jokin mielikuvituksellinen kriteeri täyttyy. Näin ollen pelkät lisät voivat olla 1811,1 euroa kuukaudessa. Peruspalkan ja bonusten ansiosta ylitarkastajan palkka voi nousta 5433,3 euroon kuukaudessa.

On huvittavaa kuinka tämän ylitarkastajan duuni-ilmoituksessa, joka julkaistiin esimerkiksi Avointyopaikka.fi-sivustolla, kerrotaan, että "yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti kahdesta tasavahvasta hakijasta tehtävään valitaan etnistä vähemmistöä edustava hakija".

Kuulostaa syrjinnältä, eikö?

Onneksi Vähemmistövaltuutetun nettisivuilla on sellainen lomake, jossa voidaan tehdä kirjallinen kantelu etnisestä syrjinnästä. Se onkin hyvä, sillä tuollainen suomalaisia syrjivä työpaikkailmoitus ei käy päinsä.

Ai, mutta hitsit! Hupsuhan olen. Eihän vähemmistövaltuutettu ota vastaan tuolla lomakkeella minunlaiseni suomalaisen kantelua, koska enhän minä eikä muukaan suomalainen voi joutua etnisen syrjinnän kohteeksi. Ehkä suomalaiset eivät ole etninen ryhmä ja vain muut ovat.

Tietoa kirjoittajasta

"Vähemmistövaltuutetun ylitarkastajan palkka" on saanut pisteet 8,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi