Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Se valkoinen kumirinkula GoPro HERO3:ssa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.20

Se pieni valkoinen kumirinkula on GoPro HERO3 -kameran kiinnitysklipsiin survottava tärinänvaimentaja ja kiinnityksenparantaja. (Hienoja yhdyssanoja tänään.) Valkoinen rinkulahaka kiinnitetään ensin GoPron sormiruuvin juureen siitä O:n muotoisesta kohdasta. Sitten se paksumpi pää painellaan kiinnityskappaleen siivekkeissä oleviin rakoihin.

Tähän tapaan:

GoPro HERO3:n silikonisuojus kiinnitettynä mustaan pohjalevyyn ja vedenpitävän kotelon klipsiin.

Kuvassa näkyvä pinkki sormiruuvi on Kameraliike.fi:stä. Ruuvien tarinasta olen kirjoittanut vähän enemmän tässä blogimerkinnässä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Se valkoinen kumirinkula GoPro HERO3:ssa" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi