Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Vanhojen pankkitilinumeroiden tuki päättyy

Kirjoitettiin
Päivitettiin 10. heinäkuuta 2014 kello 08.29

Finanssialan Keskusliitto kertoi kesäkuun alussa lähikuukausien aikana vanhanmallisten tilinumeroiden tukemisen päättyvän suomalaisissa pankeissa. Esimerkiksi nettipankeissa vaikkapa laskua maksettaessa on voitu muuntaa automaattisesti vanhassa formaatissa kirjoitettu tilinumero uuteen IBAN-muotoon. Tähän asiaan tulee pian muutos, sillä "muunto" loppuu lähikuukausien aikana. Näin siis Finanssialan Keskusliitto pelottelee. Tai pankit pelottelevat. Kiitos alkuperäisestä lukuvinkistä kiitos kuuluu HelpostiLaskulle, jonka uutiskirjeessä asiasta mainittiin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Vanhojen pankkitilinumeroiden tuki päättyy" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi