Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Värinäkötesti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 6. tammikuuta 2017 kello 09.02

Yritän tehdä tämän nopeasti, sillä punkassa juuri ennen jok’aamuista ylösnousemusta keksin asian ja nyt kun pääsin koneen äärelle en halua unohtaa tehdä sitä. Keksin, tai tajusin, etten ehkä näe kaikkia värejä oikein, joten rakentelen tämän tekstin alle HTML-taulukon. Laitan siihen taulukkoon soluja, joiden taustaväriksi laitan erilaisia värejä. Sitten laitan solujen nimiksi kyseisten värien nimet. Samalla pääsen kokeilemaan miten Textile-kielellä voi luoda taulukkoja. Ei varmaan kovin helposti.

KeltainenPunainenOranssi
SininenVihreäValkoinen
MustaPurppuraHarmaa
RuskeaOliiviSyaani

Kun nyt katselen tuota taulukkoa, pysyn erottamaan siinä näkyvät värit. Mikään niistä ei ole identtinen toisen värin kanssa. Luultavasti näen värit oikein. Miten on sinun laitasi?

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Värinäkötesti" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi