Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 11.12.

Väriympyrä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 31. elokuuta 2016 kello 22.29

Adoben väriympyrän nimi on Adobe Color CC. Sen avulla voi löytää erilaisia väriyhdistelmiä, joissa värit voivat olla toistensa kanssa harmonisia. Väriympyrään voi myös ladata oman kuvatiedoston, esimerkiksi valokuvan, ja saada siitä väriyhdistelmäideoita. Omien värikombojen tekemisen lisäksi työkalun Explore-sivulla voi nähdä minkälaiset värit kiinnostavat suurta yleisöä. Exploressa voi järjestää väriyhdistelmät suosituimmuuden mukaan. Suosituin yhdistelmä on lähinnä hiekansävyinen setti sandy stone beach ocean diver. Toisella sijalla on vähän Italian lippua muistuttava Firenze, ja sitä seuraa Neutral Blue. Neljänneksi suosituin yhdistelmä on punaista, keltaista ja vihreän eri sävyjä sisältävä Phaedra. Kutakin näistä neljästä yhdistelmästä on yläpeukutettu yli 9000 kertaa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Väriympyrä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi