Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Venäjä äheltää edelleen Ukrainan kimpussa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 30. elokuuta 2016 kello 20.37

Atlantic Council -sivustolla arvellaan venäläisten valmistelevan uutta hyökkäystä Ukrainaan. Sen 23. elokuuta julkaisemassa uutisessa kerrottiin venäläisten asettaneen elokuun aikana taisteluvalmiita joukkoja ja kalustoa Ukrainan ympärille. 11. elokuuta on havaittu siirretyn lisää kalustoa erityisesti Krimille. Paikalle on tuotu miesten lisäksi laivoja, sukellusveneitä ja lentokoneita. 12. elokuuta Venäjä siirsi S-400-ohjuksia Krimin keskiosaan. Kolme motorisoitua prikaatia on siirretty Ukrainan-vastaiselle rajalle. Lisäksi aivan uusi motorisoiduksi divisioonaksi kutsuttu satsi on luotu ja asetettu Ukrainan aluetta miehittävän terroristijengin tueksi.

Tietoa kirjoittajasta

"Venäjä äheltää edelleen Ukrainan kimpussa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi