⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Kuinka Instagram-julkkikset maksavat kaiken?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 4. kesäkuuta 2019 kello 23.39

K18. Katsoin eilisen puolella SEO-aiheisen videon. Hakukoneoptimointifirma Koozai taisi olla sen videon tekijä. Siinä videossa neuvottiin kirjoituksen tekijää kertomaan juttunsa alussa miksi lukijan kannattaa jatkaa avoinna olevan sivun lukemista. Ei pidä kuulemma kertoa omasta elämästä, eikä ehkä edes jaaritella niin kuin minä nyt teen, ennen kuin on tarjonnut lukijalle jotain hyödyllistä tietoa. Pitää ensin olla avuksi sille lukijalle. En siis aio kertoa omasta elämästäni, enkä hakukoneoptimoinnista, vaan ehdotuksen selitykseksi kuinka Instagramissa ylellisesti elävä porukka saattaa hankkia elantonsa. Se on aikamoinen vyyhti rumaa.

Ehdotus on päivän sana. Haluan ehdottaa jotain. Ehdotus perustuu pitkälti ja suurelta osin Tagthesponsor-sivustolla julkaistuun aineistoon.

Kun nuori nainen julkaisee alituiseen Instagramissa kuvia luksuselämästä, siis sellaisesta, jossa hän näyttää koktaili kädessä kikattavan aurinkoisella hiekkarannalla, voi olla sopivaa kysyä millä hän maksaa sen kaiken? Tiedetään, ettei lomamatka ole ilmainen, ettei se koktaili ole maksuton — tiedetään oikeastaan ettei sellainen elämäntyyli ole mahdollista ilman rahaa. Näin ollen voidaan miettiä selitystä, sitä ehdotusta, kuinka sellainen elo voidaan kustantaa. Tagthesponsorin mukaan sellainen elämä voidaan ostaa sponsorien varoilla, eli niiden sokerisetien ja -tätien rahoilla.

Se Instagramissa luksuselämäänsä kuvin esittelevä henkilö, jolla on tuhansia ja taas tuhansia seuraajia, saattaa esiintyä ihailijoilleen mallina, fitnessilahjakkuutena, baarimikkona, kiinteistönvälittäjänä, markkinointipäällikkönä tai jonakin sellaisena. Tagthesponsor ihmettelee kuinka huolimatta tuollaisista ammateista voivat Instagram-julkkikset reissata joka viikko eri saarelle poseeraamaan kameran eteen. Tuo nettisivu on ottanut asiakseen paljastaa Instagram-julkkujen todelliset kasvot. Tuon sivuston tuorein paljastus on nimeltään ”Married Model Taru Kalenov agrees to meet Dubai royal for threesome”, jossa kuvien kera esitellään liiketoimen hieromista miehen ja naisen välillä. Jutun alussa kerrotaan mistä on kyse. Suomennan tähän sen tärkeät osat:

Hei, Tag-tiimi! En ole julkaissut uutta materiaalia pitkään aikaan. Tässä on Taru Kalenov. Hän on suomalainen malli Helsingistä. Hän väittää olevansa malli, fitness-valmentaja ja bloggaaja, mutta tiedämme kaikki, etteivät ne kata hänen elämäntyylinsä kuluja. Olen seurannut Tarua (luultavasti Instagramissa, toim.huom.) muutaman kuukauden ajan kun olin Dubaissa työasioissa. Halusin tavata hänet, mutta sitten tajusin hänen olevan naimisissa! Peruin tapaamisen tajuttuani sen. Tässä on mitä yhteydenpidosta hänen kanssaan jäi jäljelle. Hänen aviomiehensä on jokin rikas toimitusjohtaja. Mahtaako hän tietää mitä vaimo tekee selän takana?

Lue koko paljastus

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta