⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Kuvat

Sekalaisia screenshotteja, valokuvia ja muuta grafiikkaa, jota tämän blogin jutuissa ja vähän muuallakin on käytetty. Mikäli albumissa näkyy sama kuva kahteen kertaan, pienempää versiota lienee käytetty jossakin blogimerkinnässä.

AVerMedia Live Gamer HD

Tässä marraskuun 2013 alkupäivinä pelikäyttöön ottamani videokaappauspelitin, jolla voi nauhoittaa ilman FPS:n putoamista näytöllä tapahtuvaa toimintaa, kuten Red Orchestra 2:n pelaamista. Systeemi tallentaa kuvan lisäksi äänen halutusta äänenlähteestä ja voi tallentaa sen joko erilliseksi äänitiedostoksi tai videoleikkeen sisälle.

Avaa albumi…

Bullet Meal

Tilasin Varustelekasta 10 Bullet Meal -ateriapatukkaa sisältävän boksin. Boksissa on siis kymmenen yksittäispakattua syömäkelpoista, 160 grammaa painavaa, lihaa ja kasviksia sisältävää välipalaa tai MRE-annosta. Suomen lisäksi Bullet Mealia on viety myytäväksi Viroon, Ruotsiin, Saksaan ja Tsekkilään.

Avaa albumi…

Festung Europa

Tässä kuvakaappauksia ja muuta grafiikkaa, jota olen löytänyt Festung Europasta. Joukossa on promokuvia ja sekalaisia otoksia. Kuvia on käytetty blogimerkintöjen kuvittamiseen, joten aiheeseen liittyviä kirjoituksia löydät esimerkiksi hakemalla hakulauseella “festung europa” tai avaamalla tagipilvestä samannimisen tagin.

Avaa albumi…

GoPro HERO3: White Edition

GoPro-toimintavideokameroita on valmistettu vuodesta 2004 lähtien ja kehityspuun toistaiseksi viimeisintä kärkeä edustaa HERO3+. Sen Black- ja Silver-mallit julkaistiin lokakuussa 2013. Minulla on nähdäkseni loppuvuodesta 2012 ilmestyneen HERO3:n halvin ja yksinkertaisin malli: White. Tässä on valokuvia tuosta White Editionin kamerasta ja siihen hankkimistani tarvikkeista.

Avaa albumi…

Heroes & Generals

Tällä sivulla listataan tietokoneelle ja tablettilaitteillekin jossain määrin julkaistuun Heroes & Generals -peliin liittyviä kuvia ja screenshotteja. Joukossa on esimerkiksi promopotretteja.

Avaa albumi…

Kameran vakaaja

Digikameran ja esimerkiksi digivideokameran avulla ikuistettaessa liikkuvaa kuvaa voi tärinää vähentää jonkin verran käyttämällä kamerastabilisaattoria, eli kameran vakaajaa. Niitä on erilaisia. Tässä on yksi erikoisennnäköinen malli.

Avaa albumi…

Kovalevytelakka

Vanha tietokoneeni tilttasi. Se jumahti siinä määrin huolellisesti, etten pääse käsiksi laitteen kovalevyllä oleviin tiedostoihin. Onneksi varauduin asiaan erityisellä USB-virityksellä: johdolla, jolla imuroin vanhalta koneelta hyvissä ajoin tarpeellisimpia tiedostoja uudelle koneelle.

Avaa albumi…

Leatherman Super Tool 300

Tässä muutama foto Leatherman-monitoimityökalusta. Työkalu on melko painava ja se vaikuttaa siltä kuin se kestäisi käyttöä. Saattaa kestääkin. Pihtien lisäksi työkalussa on esimerkiksi saha ja viila, jotka lukittuvat auki kun ne on väännetty esiin. Lukituksen voi poistaa painamalla kädensijoissa olevaa levyä.

Avaa albumi…

Ostfront

Vuodelta 2010 kuvakaappauksia pelistä, jonka nimi on Red Orchestra: Ostfront. Ensimmäisen persoonan räiskintäpeli oli jo tuolloin vuosien ikäinen. Jos kiinnostuit näistä, halunnet vilkaista myös Darkest Hourin screenshotit.

Avaa albumi…

Porvoo-aiheiset valokuvat

Valokuvia, jotka jollakin tapaa liittyvät Porvooseen. Näitä kuvia julkaistaan myös samaan aiheeseen erikoistuneen Porvoo.info-sivuston suunnalla. Se on nyt suomeksi ja englanniksi. Tällä sivulla olevaan galleriaan tuli muutamia uusia kuvia heinäkuussa 2014. Vanhemmat kuvat ovat vuoden 2013 huhti- ja kesäkuulta.

Avaa albumi…

Raspberry Pi

Minitietokone Raspberry Pi on halpa ja jokseenkin suosittu vehje. Minäkin hommasin sellaisen, sekä siihen läpinäkyvän muovikotelon, virtalähteen ja myöhemmin myös esiasennetun käyttöjärjestelmän muistikortilla.

Avaa albumi…

Rising Storm

Kuvakaappauksia Tripwire Interactiven emopeliin Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradiin julkaistusta Rising Storm -pelistä. Peli sijoittuu tokan maailmansodan biitsirintamalle, jossa japanilaiset eli “tojot” ja amerikkalaiset elikkä “muricalaiset” ottavat toisistaan mittaa.

Avaa albumi…

SteelSeries 7H Headset Fnatic

Hommailin vanhojen kuulokkeiden tilalle Saksasta tällaisen oranssein yksityiskohdin koristellun headsetin. Tilasin sen eBayn kautta, mutta tämän tuotteen voi löytää myös vaikkapa Jimm’sin nettikaupasta. Kuuloke on johdollinen vaikka se näissä valokuvissa näyttää langattomalta. Johto tökätään pieneen USB-porttiin, joka löytyy toisesta korvakuulokejutusta.

Avaa albumi…

SteriPEN Adventurer Opti

Ultraviolettivaloa säteilevä säteilytyskynä SteriPEN Adventurer Opti saapui postissa Varuste.netistä, josta tilasin sen toukokuun 2014 loppupäivinä. Laite pystyy käsittelemään enintään 8000 kertaa vesiannoksia. Annoksen enimmäiskoko voi olla yksi litra. Systeemi säteilyttää uv-valolla haitallisten ainesten DNA-rakenteen sellaiseen kondikseen, etteivät ne ihmisen sisälle päästessään pysty aiheuttamaan vaivoja.

Avaa albumi…

Taustakuvia

Tässä on muutamia ottamiani valokuvia, joita saa laittaa tietokoneen näytölle taustakuvaksi. Kuvaan mieluiten luontoa ja siksipä nämä ovatkin luontokuvia. Koko on 1920×1080 pikseliä. Kommentoi jos tykkäät. :-)

Avaa albumi…

Tietokone

Tässäpä kuvakaappauksia uudemmasta tietokoneestani, jota käytän lähinnä viihdekoneena samalla kun erityisen näppäimistön ja hiiren jakavan laitteen avulla käynnissä on vanha tietsikka. Vanhaa konetta käytän esimerkiksi nettisivujen tekemiseen.

Avaa albumi…

Tromboguide

Geenitesti.fi:n valmistaman Tromboguide-testin tuotepakkaus ja pakkauksen sisältä löytyvät tavarat. Pakkauksesta löytyi näytteenottotikku, tulpallinen säilytysputki sitä varten, joku kuivatuskapseli sekä näytteenottonumerolla varustettu tarra. Mukana oli myös kirjekuori näytteen toimittamista varten.

Avaa albumi…

Verdun

Verdun on videopeli. Se sijoittuu nimensä mukaisesti Verduniin ja 1. maailmansotaan. Ranskalaiset vastaan saksalaiset. Olen pelannut tätä peliä hyvin vähän. Se on jollain tapaa hyvä, useimmilla tavoilla kuitenkin vain keskinkertainen.

Avaa albumi…