⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"andrea rossi"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1321 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla andrea rossi, merkityt blogikirjoitukset.

Esimerkki kohtalon ivasta

Italialainen La Nazione -lehti kirjoittaa Turun puukotuksessa kuolleen naisen kuuluneen Refugee Hospitality Clubiin. Se perustettiin vuonna 2009 tukemaan turvapaikanhakijoita, toivottamaan heidät tervetulleiksi ja vähentämään tulijoiden ja kantaväestön välistä kitkaa. Tuo italialaisnainen järsi harrastuksellaan yhteiskunnan vakautta. Hän on mitä parhain esimerkki sen harrastuksen seurauksista.

Lue kokonaan…

Dark Patterns

Vaikka Dark Patterns -sivustolla osoitteessa https://darkpatterns.org on ihan hyvät aikeet, en usko tuon saitin tai sen sisältävän viestin kiinnostavan ketään niin paljon, että se korjaisi ongelmia. Toisaalta olen usein väärässä ja olen ihmistyypiltäni negatiivisesti ajatteleva jöröjukka, joten jospa sitten sittenkin… no, ei.

Lue kokonaan…

Andrea Rossin "italialaisen lämmittimen" patenttihakemuksessa ilmeneviä epäselvyyksiä

Silloin kun aloitin tämän blogin pitämisen, en viitsinyt julkaista tätä asiaa käsittelevää kirjoitusta, se kun ei liity mitenkään nettisivujen tekemiseen. Luen silloin tällöin Tiede-lehden keskustelupalstaa ja kahvikupposellisen kanssa etenkin viestiketjun Kylmäfuusio onnistunut? Italialainen lämmitin lueskeleminen on ollut hauskaa. Tämä lueskeluharrastus sai minut aikoinaan tulostamaan italialaisen lämmittimen, eli väitetyn kylmäfuusiokoneen, patenttihakemuksen. Huomasin hakemuksessa aikaisemmin useita eriskummallisuuksia. Printtasin patenttihakemuksen nyt uudelleen ja laitoin mustaa valkoiselle tekemistäni huomioista.

Lue kokonaan…