⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"anttila"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1321 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla anttila, merkityt blogikirjoitukset.

Anttila Oy

Tässä lyhyitä huomiota tuosta firmasta, jonka asiakkaana minäkin olen vuosikausia ollut. Anttila Oy:n sivutoiminimiä ovat Kodin Ykkönen, K-yhtiöt, Teräs ja NetAnttila. Anttilan nettikauppa käytti aikaisemmin tuota viimeisintä nimeä, kunnes nettikauppa uudistettiin ja nimestä poistettiin "Net" alusta. Lehdistön mukaan Anttila on haettu nyt konkurssiin. Se myytiin viime vuoden maaliskuussa ulkomaiselle sijoitusyhtiölle. Kauppalehden tänään julkaisemassa uutisjutussa todetaan, että Kesko myi Anttilan 4K Investille maaliskuussa 2015 yhden miljoonan euron kauppahinnalla. Se on sangen pieni summa jos huomioidaan esimerkiksi, että firma antoi töitä 1500 ihmiselle. Aikaisemmin Anttilan omisti Kesko. Anttilan liikevaihto näyttää puolittuneen kun verrataan vuoden 2012 lukemaa vuoden 2014 lukemaan. Nyt Anttilan nettikauppa on suljettu.

Lue kokonaan…

Pimennysverhojen tilaaminen Anttilasta

NetAnttila on nyt Anttila. Siellä on ongelmia. Yritän tilata sieltä pimennysverhot. Joka iltapäivä kun tämä huusholli alkaa muistuttaa pätsiä ja monitoriin lankeaa erilaisia heijastuksia parhaimmilla grafiikoilla varustetusta MMORPG:ista, toisin sanoen ulkomaailmasta (hahhah, vanha vitsi), yritän muistaa kirjoittaa yhden jutun Anttilan asiakaspalveluun. Tänään tein sen. Kirjoitin sen. Lähetin sen Anttilan nettisivuilla olevalla palautelomakkeella. Koska palautelomakkeen lähettämisen jälkeen lomake tyhjenee eikä käyttäjälle anneta ilmoitusta viestin lähettämisestä tai jostakin virheen ilmenemisestä, joudun kopsaamaan tähän blogimerkintään kirjoittamani jutun koska saatan joutua lähettämään sen uudelleen.

Lue kokonaan…