⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"battlefield"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1325 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla battlefield, merkityt blogikirjoitukset.

Squad

Squad on kehitteillä oleva ensimmäisen persoonan taktinen räiskintäpeli. Se painottaa, kuten pelin nimestäkin voi päätellä, yhteispeliä ja joukkuehenkiä. Squadin tekijät arvelevat pelinsä iskevän kiilan räiskintäpelien ja simulaattorien välimaastoon. Tässä pelissä tullaan hyödyntämään ideoita, joita nähtiin Battlefield 2:een julkaistussa Project Reality -modissa.

Lue kokonaan…

Battlefield: Bad Company 2

En ollut koskenut Bad Company 2:een vuoteen. Löysin sen Steamin pelikokoelmasta ja latasin koneelle. Tänään sain ensimmäistä kertaa melkein 4200 pistettä yhden kentän aikana. Rush-moodissa oli joku viidakkokenttä, jossa piti puolustaa asemia hyökkääjää vastaan, jolla oli jalkaväen lisäksi helikopteri, UAV ja muistaakseni amerikkalainen rynnäkkövaunu.

Lue kokonaan…