⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"blackphone"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla blackphone, merkityt blogikirjoitukset.

Blackphone on nyt saatavilla

Tietoturvallisuutta painottava älypuhelin Blackphone BP1 on nyt myynnissä Blackphone Storessa 629 USD:n hintaan. 629 USD on tämän päivän kurssilla 461 EUR. Siihen lisätään toimituskustannukset ja mahdolliset tullin välistävedot. Puhelimessa on 4,7 tuuman näyttö, 2 Ghz:n neliydinprosessori, 1 GT RAM-muistia (LDDR3) ja 16 gigatavua sisäistä muistia. Takapuolella on 8 megapikselin kamera.

Lue kokonaan…

Blackphonen hinta: 457€ (629$)

Blackphone saapui kauppoihin, tai ainakin Blackphonen omaan nettikauppaan, jossa sitä markkinoidaan hintahaarukan yläpään edustuspuhelimeksi. Sitä markkinoidaan älypuhelimena, joka panee kaiken muun edelle tietoturvallisuuden ja yksityisyyden varjelemisen. Puhelin on ennakkotilattavissa fooniyrityksen nettikaupasta 629 USD:n kappalehintaan. Tuo dollaritukku on euroiksi käännettynä 457 EUR.

Lue kokonaan…

Blackphone

Blackphone on uudenlainen tietoturvallinen puhelin. Siitä uutisoitiin tammikuussa 2014 Suomessakin. Myös Forbes noteerasi sen. Blackphone pyrkii erottumaan muista luureista edukseen siinä, että se pyrkii estämään puhelimen vakoilemisen. Se on Silent Circlen ja Geeksphonen yhteinen projekti. Puhelin tullaan esittelemään suurelle yleisölle helmikuussa Espanjassa järjestettävässä Mobile World Congressissa. Barcelonassa pidettävä Mobile World Congress, MWC, on maailman suurin kännykkämiitti. Siellä esitellään esimerkiksi uudenlaisia puhelinmalleja. Vuonna 2013 se keräsi yli 72 000 kävijää.

Lue kokonaan…