⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"codeigniter"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla codeigniter, merkityt blogikirjoitukset.

CodeMirror haluaa 80 kiloeuroa

Hahahaha! Mutta sitä ennen on kirjoitettava muutamalla sanalla siitä mikä CodeMirror on. Se on JavaScriptilla kirjoitettu selainpohjainen koodieditori. Sen tekijät haluavat toteuttaa uuden version CodeMirrorista. Uusi versio tulee olemaan numero 6. Se tulee sisältämään saavutettavuuden kannalta parannuksia editoriin, kuten myös parannuksia kosketusnäyttökäyttöisyyteen ja käyttöliittymään. Ja näiden asioiden vuoksi kaksihenkinen koodaritiimi haluaa 80 000 euroa voidakseen kirjoittaa koodia vuoden ajan osa-aikaisesti.

Lue kokonaan…

Tipsejä kuinka globaaleja asetuksia voi tehdä CodeIgniterilla

Otsikko on valmiina tälle blogijutskalle, samoin tagit. Pieni meta descriptionkin on kirjoitettu (vaikka se ei vielä taida näkyä julkisesti). Sitten pitäisi kai ruveta nakuttamaan itse sisältöä. On muutama asia, jotka haluan mainita CodeIgniterista, kuten sen, että tuon… ääh… nyt joudun käyttämään hipsterisanaa — frameworkin — kanssa samassa kansiossa config.php-tiedoston kanssa on constants.php-niminen asetustiedosto. Sinne voi laittaa sivuston laajuisia asetuksia, kuten sivuston nimen.

Lue kokonaan…