⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"coinbase"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1333 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla coinbase, merkityt blogikirjoitukset.

Kryptomarkkina sukeltanut yli 50% huipustaan

Kryptovaluutat ovat nopealiikkeinen ja äärimmäisen volatiili varallisuusluokka. Sijoittajien keskuudessa onkin nähty sekä huikeita menestystarinoita että katastrofaalisia tappioita. Marras-joulukuun taitteessa saavutettiin toistaiseksi korkeimmat lukemat, kun johtava kryptovaluutta Bitcoin (BTC) ylitti hetkeksi 68 000 dollarin hinnan. Samalla monet kilpailevat valuutat saavuttivat toistaiseksi korkeimmat hintansa eli ATH (all time high) -lukemat.

Lue kokonaan…

Coinbase, salasanat ja käyttäjän todentaminen

Niin sanottujen kryptovaluuttojen, eli virtuaalivaluuttojen kuten Bitcoinin, osto-, myynti- ja lompakkopalvelu Coinbase lähetti meikäläiselle sähköpostiviestiviestin. Siinä listataan parhaita konsteja kuinka käyttäjä voi omilla valinnoillaan estää hakkereiden pääsemisen omalle tilille. Konstit ovat varmaan useimmille tämän Kuopassa.net-blogin lukijoille peruskauraa, sillä arvelen lukijoiden olevan matti- tai maijameikäläistä selvemmin teknologiaorientoituneita. :-) Ehkä se on vaarallinen olettama, joten listaan tähän mitä Coinbase suosittelee:

Lue kokonaan…