⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"dhl"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla dhl, merkityt blogikirjoitukset.

TNT ei soita, DPD soittaa

Tämä on jatkoa kesällä 2012 julkaistulle blogimerkinnälle UPS soittaa ja sitä paria kesää myöhemmin täydentäneelle DHL ei soita -kirjoitukselle. Sain helmikuussa kotiin kannettuna paketin DPD:n lähetiltä. Hän soitti noin tuntia ennen toimitusta. Tänään sain paketin TNT:ltä. Sieltä ei soitettu. Eli kertauksen vuoksi: DHL ei soita, UPS soittaa, DPD soittaa, TNT ei soita.

Lue kokonaan…

DHL ei soita

Tilasin jotain Saksasta ja pyysin DHL:n kuriiria toimittamaan paketin. Itellan ja UPS:n tyypit ennen kotiinkuljetuksen tekemistä yleensä soittavat puhelimella, ja varmistavat siten olenko paikalla. DHL:n mies ei soittanut puhelinta vaan suoraan ovisummeria. Se oli epämukavaa.

Lue kokonaan…