⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"energiaporejuomatabletti"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla energiaporejuomatabletti, merkityt blogikirjoitukset.

Kreatiini

Olen kiinnostunut kreatiinin nootropiittisista vaikutuksista, mutta sitä nauttimista ennen haluan selvittää mitä haittoja kreatiinilla voi olla. Hakemalla Siitä Hakukoneesta tietoja kreatiinista, ainakin suomenkielisten hakutulosten kärjessä möllöttää linkki Fitnesstukun tuotekategoriaan. Siellä kreatiinin kerrotaan parantavan urheilusuorituksia lyhytkestoisissa, räjähtävissä suorituksissa. Samalla sivulla kreatiinia kerrotaan muodostuvan luonnostaan lihaksistossa noin yksi tai pari grammaa päivässä. Sitä voi saada ravinnosta, ainakin valkoisesta ja punaisesta lihasta. Tuon aineen aivojen (ja sitä kautta toivoakseni myös ajattelukyvyn) toimintaa tehostavat vaikutukset perustuvat Nootriment.com-sivuston artikkelin mukaan siihen, että kreatiini tukee aivojen energia-aineenvaihduntaa.

Lue kokonaan…

Hampaiden valkaisu

Ajattelin josko kirjoittaisin siitä kuinka Yle Uutiset kierrättää samaa tolppakameroita käsittelevää uutista vuodesta toiseen periaatteessa samalla sisällöllä, lähinnä vaihtamalla parin sanan järjestystä ja tietysti vuosilukua, mutta… Säästän sen pahan päivän varalle, sillä keksin aivan toisen aiheen. Hommailin joitain viikkoja sitten uuden läppärin, ja kun siinä on käyttöjärjestelmänä Windows 10, jouduin tietysti värkkäämään pitkään sen asetuksia niin, ettei se ole aivan niin röyhkeä spywareohjelma kuin oletusasetukset sen haluaisivat olevan. Palomuuriasetuksia naputellessani sain idean käydä hammaslääkärissä. Jos kerran päivitän läppärin uuteen, jos kerran pesen auton ja teen muita tuollaisia ”päivityksiä” maailmaan, miksen päivittäisi samalla hampaitani?

Lue kokonaan…

Lisää energiaa monivitamiinitabletilla

Olen kolmena edellisenä päivänä kokeillut Orionin logolla kruunattuja Multivita Energy -energiaporejuomatabletteja. Tuubiin pakatut poretabletit maistuvat energiajuomalta kun tabletti on liuetettu/liotettu vesilasissa. Vaikka niistä ei ainakaan kovin voimakasta energisyyden tunnetta tai vireyden nousua tunnu syntyvän, olen huomannut väsymyksen kaikkoavan useammaksi tunniksi.

Lue kokonaan…