Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tagipilvi

"godaddy"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1283 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla godaddy, merkityt blogikirjoitukset.

A devilish GoDaddy scam

Today I want to unravel a little scam. It’s lesson is: if someone finds that you have a GoDaddy account, they can use that bit of information to lure you into a scam.

Lue kokonaan…

PHP-version vaihtaminen GoDaddyn webhotellissa

1) Kirjaudu GoDaddyyn, 2) avaa cPanel, 3) skrollaa sivun alaosaan Ohjelmisto-otsikon alle ja klikkaa Valitse PHP-versio. Siellä on näemmä oletuksena 5.4. Sieltä löytyy myös 5.3 ja 5.5. Samalla voi säätää mitkä moduulit/laajennukset ladataan.

Lue kokonaan…

Uusien domainpäätteiden hintoja GoDaddyssa

Tuntuu hissukseen putkahtelevan esiin uusia domainpäätteitä. Niiden myyntiä näyttää hoitavan ainakin GoDaddy. Sen kautta voi rekisteröidä jo nyt (huutomerkin kanssa, sillä parhaat menevät ensin) esimerkiksi sellaisia verkkotunnuksia, joiden pääte on .email, .guru, .photography, .solutions, .today, .tips, .directory, .company, .technology sekä .buzz. Lisäksi GoDaddyn kautta voi rekisteröidä ennakkoon ainakin 53 muuta domainpäätettä, mukaan lukien osoitteita, joiden pääte on .actor, .cheap, .club, .consulting, .cool, .dance, .dating, .fish, .flights ja .ninja. Myös suurten kaupunkien kohdalle kaavaillaan domainpäätteitä. Näin ollen .berlin ja .helsinki ovat tulossa.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi