⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"google+"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla google+, merkityt blogikirjoitukset.

Infographic spam in Google+

It began after I had joined a SEO group in Google+. (That group has no original content, or [any] discussions. It’s quite suitable example of what Google+ is.) Anyway, most of that infograph spam comes from Irfan Ahmad. To post each and every infograph there is, is perhaps a great achievement, but being on the receiving end of that endless, non-stop flood of ”quirky and cute” little posters that present text as facts, is like… this.

Lue kokonaan…

Kirjaudu Textpatterniin Google-tilillä

Otsikossa on se mitä olen viime päivinä tehnyt. Google tarjoaa runsaasti kaikenlaisia API-palveluita, joista yksi on Google+ API. Sitä hyödyntämällä voi kirjautua Google+:aan ja hyödyntää tuota kirjautumisrutiinia myös muissa projekteissa. Yksi niistä on hiljattain valmistamani Akselintappaja.fi ja toinen on äskettäin demoiluvaiheeseen laskettu Google login for Textpattern. Siitä kerrotaan lisää tuolla demosivulla.

Lue kokonaan…

Katsotaan josko Google+-profiilikuvani ilmestyy hakutuloksiin, kun haetaan "kuopassa.net"

Näemmä tänään on turhan pitkien blogikirjoitusotsikkojen ja omituisten yhdyssanojen päivä. Toivottavasti se ei aiheuta liikaa päänvaivaa. Ajattelin kokeilla josko Google+-profiilissani oleva profiilikuva linkitettäisiin tähän Kuopassa.net-blogiin siten, että kun joku googlettaa "kuopassa.net", hän näkisi hakutuloksissa blogini sivuja ja niissä meikäpojan Google+-profiilikuvan. Tämän asian toteuttaminen edellyttää ainakin kahta asiaa, siis jos olen asian oikein ymmärtänyt: ensimmäinen vaihe on tallentaa Google+-profiilisivulle, että olen "kontribuuttorina" tässä blogissa. Toinen vaihe on HTML-tagin lisääminen blogin lähdekoodiin.

Lue kokonaan…