⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"headset"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla headset, merkityt blogikirjoitukset.

Tippi, tappi, telepatti

Pystyt varmaan käymään pääsi sisällä keskustelua itsesi kanssa, joten olet tietoinen ja älyllinen olento. Sellaisten aivoitusten nauhoittaminen ja sen jälkeen niiden toistaminen jollain aparaatilla voi jonain päivänä olla mahdollista. Sen jälkeen ne ajatukset voidaan lähettää vaikka Bluetoothilla tai WiFillä johonkin toiseen laitteeseen. Silloin telepatia on mahdollista. Ehkä sen jälkeen ihmisen kirjoitus- ja lukutaito heikkenee, mutta suulliset viestintätaidot kehittyvät.

Lue kokonaan…

Sputnik-satelliitin laukaisusta on kulunut 60 vuotta

Neuvostoliitto ampui planeettamme kiertoradalle Sputnik-sarjan ensimmäisen satelliitin 4.10.1957. Se laukaistiin Kazakstanissa sijaitsevasta Baikonurista. Sputnik 1 painoi 83 kilogrammaa ja hyrräsi planetan ympäri sellaista vauhtia, että täyden kierroksen tekeminen vei joko 96 tai 98 minuuttia. Satelliitti lähetti joidenkin kuukausien ajan yksinkertaista radioviestiä. YouTubeen on ladattu useita videoita, kuten tämä, joissa mahdollisesti esitellään sputnikilaista piipitystä.

Lue kokonaan…

SteelSeries 7H Headset Fnatic

Hommailin vanhojen kuulokkeiden tilalle Saksasta tällaisen oranssein yksityiskohdin koristellun headsetin. Tilasin sen eBayn kautta, mutta tämän tuotteen voi löytää myös vaikkapa Jimm’sin nettikaupasta. Kuuloke on johdollinen vaikka se näissä valokuvissa näyttää langattomalta. Johto tökätään pieneen USB-porttiin, joka löytyy toisesta korvakuulokejutusta.

Lue kokonaan…