⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"kauppalehti"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla kauppalehti, merkityt blogikirjoitukset.

Mikä (pääasiassa kotimainen) kodin elektroniikan ja -koneiden kauppa kaatuu seuraavaksi?

Muistatko vielä Mustan Pörssin, NetAnttilan? Koska nettikauppoja ja tavallisia kauppoja on niin paljon, ne joutuvat joskus vääntämään kättä samoista asiakkaista. Niiden on myös hankala erottua kilpailijoista. Esimerkiksi Erätukku ja Retkitukku ovat minulle ja varmaan sinullekin melkein sama asia. Niitä erottaa oikeastaan vain se, että Erätukku on haettu konkurssiin ja siellä on nyt loppuunmyynti. Niiden lisäksi on myös Varustetukku ja Varusteleka, Varuste.net, Salainen Agentti, Kenttäkauppa.fi… Ne kaikki kilpailevat osittain samoista rahoista. No joo, ehkä tässä vaiheessa on syytä siirtyä otsikossa esitetyn kysymyksen pariin. Kodin elektroniikkaa ja kodinkoneita myyviä kaupoilla on samoja ongelmia kuin noilla retkeilyyn ja erähommiin suuntautuneilla yrityksillä.

Lue kokonaan…

Yrittäjille pakollinen yrittäjäpassi

  • Ay-johtaja Kaarlo Julkunen vaatii, että yrittäjäksi voisi ryhtyä vain luvan kanssa.
  • Nimimerkki sumeasijoittaja vaatii Kauppalehden foorumilla: "Julkunen, korkki kiinni!"

Šipitsynin mukaan

Kauppalehden nettisivuilla julkaistiin eilen sunnuntaina 6.4. uutinen Venäläisyritys haali isot rahat — näin se tapahtui. Tuossa 2000 merkin jutussa lukee "Šipitsynin mukaan" yhteensä kahdeksan kertaa. Että Šipitsynin mukaan vaan.

Lue kokonaan…