⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"kummeli"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla kummeli, merkityt blogikirjoitukset.

4chan

Ruotsin viherpuolueeseen kuulunut Zaida Catalán työskenteli eläinten oikeuksien puolesta ja hän halusi laillistaa seksipalveluiden ostamisen. Hän oli myös ihmisoikeus- ja luontoaktivisti. Hän eli ideologisessa kuplassa viime hetkiinsä asti. Hän ei kyennyt ymmärtämään kuinka valtaosa maailmasta ei lainkaan pidä arvossa hänen arvojaan. Hän ei ymmärtänyt kuinka isoa osaa tästä maailmasta rulataan voimalla ja väkivallalla. Catalán yhdessä yhdysvaltalaisen Michael Sharpin kanssa lähti YK:n valtuuttamana Kongoon parantamaan maailmaa. Molemmat siepattiin, kuten odottaa saattoi. Molemmat teloitettiin ampumalla, ja Catalánin pää leikattiin irti kun hän oli vielä elossa. Uskon Catalánin viimeisten ajatusten kulkeneen jokseenkin tätä rataa: ”no, ainakaan kukaan ei voi väittää minun olevan rasisti”.

Lue kokonaan…

Poppanataiteilija ja Muotoilija

Kummelin Timo Kahilainen on Poppanataiteilija. Se on toinen niistä Kummelin tekemistä videoista, joissa lasketaan leikkiä turhantekijöiden kustannuksella. Poppanataiteilijan lisäksi Kummeliin tehtiin Muotoilija, joka saa ideansa ”urbaanista melskeestä ja taas vastavuoroisesti luonnosta — eläimistä ja koirista ja kissoista ja mitä niitä nyt on… lehmä ja…” Muotoilijassa Heikki Silvennoinen sulatti lasisen kokispullon kieroon.

Lue kokonaan…

Roki Vulović

Netissä huudahdukset ”Remove kebab!”, ”Serbia stronk!” ja Roki Vulovićin nimi kulkevat usein käsikynkkää. Rokin poppi on tuttu juttu etenkin Venäjällä, Puolassa ja Bulgariassa. Vulović on oikealta nimeltään Rodoljub Vulović. Hän syntyi entisessä Jugoslaviassa, mutta hän on serbi ja asuu nykyisessä Serbiassa. Hänet tunnetaan netissä parhaiten tekemistään patrioottisista poppilauluista, joita hän teki vuosien 1992–1995 aikana Jugoslavian hajoamissotien aikana. Nyt 66-vuotias mies, entinen opettaja, viettää eläkevuosiaan.

Lue kokonaan…

Sössöttävä hössöttäjä Taisto Voitto ja hänen suuri isänmaallinen kamppailunsa

Tässä Suomen todellisuudesta peilaamiani ideoita jotakin Kummeli-elokuvan kaltaista produktiota varten. Johnny Cashin mukaan kenraali Robert E. Lee teki siunatun teon antauduttuaan, sillä muussa tapauksessa tulevassa taistelussa olisi kuollut 20 000 miestä kummaltakin puolelta. Ehkä sössöttävän hössöttäjän Taisto Voiton elämästä kertovassa laulussa tai elokuvassa kerrottaisiin hänen urotöistään samaan sävyyn. Koska Cashia ei ole enää saatavilla, ehkä intron voisi esittää Hevisauruksen väki. Erämaasta tuuli tuo huudon vaijenneen. Uliuli-u-u-u… Taiston taustoista katselijoille ja kuuntelijoille voisi kertoa, että iso osa hänen päivistään kuluu Pravdan Kuukausiliitteen tekemiseen, jossa hänen viime aikaista käsialaansa ovat ymmärtäväiset, suvaitsevaiset artikkelit reippaista nuorista pojista. Erityisesti sellaisista reippaista nuorista pojista, jotka reissaavat ankeasta, kylmästä Suomesta lämpimämpiin maihin rakentaakseen kalifaattia. Taiston elämäntarinan loppupuoliskolla hänet nähtäisiin avaamansa kotinsa ja tyttärensä makuuhuoneen ovet niille reippaille pojille. Viimeisessä kohtauksessa Taisto Voitto nähtäisiin polvistuneena videokameran edessä, ja puettuna oranssiin haalariin.

Lue kokonaan…