⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"kunnian kentät"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla kunnian kentät, merkityt blogikirjoitukset.

Vaikeat ajat tuottavat kovia miehiä

Meinasin ensin kirjoittaa pikapostauksen siitä huumorikuvasta, jossa lukee ylhäällä: When you talk about something important ja sen kuvan alaosassa edellisen päättää: and all you get back is that fluoride stare. Sen sijaan haluan esitellä väitteen, joka on ajoittain esiintynyt maailmamme menoa ihmettelevillä foorumeilla, kuvalaudoilla ja blogeissa. Se väite on joskus otsikoitu: The Engine of Cyclical History. Sen mukaan yhteiskunnan olemassaolo (parempaa sanaa miettiessäni) voidaan jakaa neljään merkittävään vaiheeseen. Jokainen niistä vaiheista tapaa kulkea myötäsuuntaan niin, että vaiheista ensimmäinen tulee uudelleen vastaan kunhan kelataan aikaa riittävästi eteenpäin. Se syklinen systeemi sisältää nämä neljä kohtaa: Vaikeat ajat tuottavat kovia miehiä, jota seuraa Kovat miehet aikaansaavat hyviä aikoja, jonka jälkeen tulee Hyvät ajat tekevät miehistä heikkoja, ja sitä seuraa Heikot miehet luovat vaikeita aikoja. Missä vaiheessa nyt ollaan? ;-)

Lue kokonaan…

Kunnian kentät

Vuoden 2011 Kunnian kentät perustuu tositapahtumiin. Se on monikansallinen elokuvatuotanto, 2. maailmansotaan ja sitä edeltäneeseen Japanin ja Neuvostoliiton väliseen nujakkaan ja parin minuutin ajan myös sotien jälkeiseen aikaan sijoittuva toimintaseikkailudraamaleffa. Tämä on erittäin vaikuttava elokuva, mutta väite tositapahtumiin perustumisesta on joko tulkittavissa hyvin, hyvin vapaamielisesti taikka kyseessä on perätön myyntikikka.

Lue kokonaan…